onsdag 8 februari 2017

Utvecklingssamtal

Hej alla föräldrar
Nu är vi full i gång med utvecklingssamtalen och en del har redan haft sitt samtal. Vårt mål från fritids är att det alltid ska vara med någon från fritids under ert/era barns samtal. Tanken är att vi ska ha utvecklingssamtalen tillsammans med skolan. Tyvärr har det inte varit möjligt att genomföra i år på grund av bland annat sjuk och vabbande personal på fritids och flera samtal i olika klasser på samma tid. Vi har då varit tvungna att prioritera bort utvecklingssamtalen för att ha personal i fritidshemsgruppen.

Under en del utvecklingssamtal har det kommit fram från barn och föräldrar att det finns en otrygghet att vistas på skolan och på fritids. Vi har satt igång ett arbete runt barngruppen med hjälp av vårt elevhälsateam på skolan. Vi hoppas att detta arbetet ska få alla barn att känna sig trygga på fritids. 

Vi kommer jobba vidare som vi gjort innan att ha samtal med de föräldrar löpande under året där vi ser ett behov av det. Känner du som förälder att du önskar ett samtal är du välkommen att säga till oss på fritids så bestämmer vi en tid tillsammans. 


Personalen på fritids

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar